Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

A fost dat startul înscrierilor la Cupa Antreprenoriatului Rural

Incubatorul de Afaceri din Soroca, împreună cu Business Consulting Institute si CPD din Estonia, lansează, pentru prima dată în Republica Moldova, Cupa Antreprenoriatului Rural (CAR), un maraton de trei zile pentru persoanele din mediul rural care doresc să pornească o afacere sau să o dezvolte pe cea existentă. Acest proiect este finanţat de Ministerul de Afaceri Externe prin intermediul Fondului de Asistenţă Umanitară și de Dezvoltare.

detalii...

21.11.14

Antreprenori din Moldova şi România s-au întâlnit la Forumul Transfrontalier la Iaşi

Agenţi economici din Republica Moldova şi România s-au întâlnit la Forumul Transfrontalier al Antreprenorilor la Iaşi, unde le-au fost prezentate sectoarele cu potenţial investiţional ridicat în zona transfrontalieră, oportunităţile de finanţare şi sprijin al afacerilor, şi au participat la o sesiune business-to-business (B2B) pentru stabilirea unor noi contacte de afaceri.

detalii...

30.10.14

Forum Transfrontalier al Antreprenorilor la Iași

În data de 28 octombrie 2014, la Iaşi va avea loc Forumul Transfrontalier al Antreprenorilor, care este parte a proiectului „Sporirea competitivităţii prin sinergia umană în regiunea transfrontalieră“.

detalii...

24.10.14

Vizită de studiu în Polonia. Cooperarea polono-germană în proiectele europene transfrontaliere

Autorităţile publice locale şi instituţiile non-guvernamentale din Republica Moldova au avut prilejul să participe, în perioada 14-19 septembrie, la o vizită de studiu în regiunea transfrontalieră polono-germană.

detalii...

23.09.14

Seminare pentru întreprinderile mici şi mijlocii la Iaşi

Business Consulting Institute organizează la Iaşi, în perioada 22 septembrie-3 octombrie, două sesiuni de instruire pentru IMM-urile din regiunea transfrontalieră România-R. Moldova. BCI colaborează cu Centrul de Formare Continuă al Camerei de Comerţ şi Industriei a RM pentru a realiza această activitate.

detalii...

22.09.14

Au început sesiunile de instruire ale proiectului pentru cooperarea şi dezvoltarea IMM-urilor

Săptămâna aceasta a fost dat startul sesiunilor de instruire din proiectul „Sporirea competitivităţii prin sinergia umană în regiunea transfrontalieră”. Prima sesiune de instruire, intitulată "Creșterea competivității economice prin inovaţie, cercetare și dezvoltare", se desfășoară la Vadul lui Vodă, în perioada 9 - 12 septembrie.

detalii...

10.09.14

Forumul Transfrontalier al Antreprenorilor, eveniment regional organizat la Chișinău de Business Consulting Institute

Săptămâna aceasta a început la Chişinău cu un eveniment care a reunit oameni de afaceri din România, Ucraina şi Republica Moldova şi reprezentanţi ai autorităţilor naţionale şi locale, ai instituţiilor diplomatice, ai partenerilor de dezvoltare şi societăţii civile.

detalii...

09.09.14

La Chișinău va avea loc un Forum Transfrontalier al Antreprenorilor

Business Consulting Institute organizează un Forum Transfrontalier al Antreprenorilor, în cadrul proiectului “Sporirea competitivităţii prin sinergia umană în regiunea transfrontalieră“. Evenimentul va fi găzduit de Leogrand Convention Center, la 8 septembrie 2014.

detalii...

28.08.14