Ro   En  

News & Events

Boroganiul a făcut încă un pas în adoptarea unei noi strategii de dezvoltare social-economică

Strategia de Dezvoltare Social Economică a localității a fost prezentată, vineri, 5 aprilie în cadrul unei ședințe de audieri publice în satul Borogani din raionul Leova. Cei circa 45 de localnici care au participat la audieri au avut posibilitatea să facă cunoștință cu documentul actualizat în cadrul unui seminar de planificare strategică, desfășurat la începutul lunii martie și facilitat de către experții Business Consulting Institute.

more...

08.04.19

Lozovenii își văd localitatea un centru regional de dezvoltare economică

Peste patruzeci de locuitori ai comunei Lozova au participat duminică, 28 martie la o ședință de audieri publice pe marginea noii Strategii de Dezvoltare Social-Economică, actualizată în cadrul unui atelier de lucru la mijlocul lunii februarie, organizat în cadrul proiectului Comunitatea Mea, finanțat de USAID.

more...

01.04.19

Slobozia Dușca, interesat să dezvolte turismul și să dezvolte un serviciu intercomunitar de evacuare a deșeurilor

În zilele de 12 și 13 martie, experții Business Consulting Institute au încheiat seria de ateliere de planificare strategică din cadrul proiectului Comunitatea Mea cu un atelier de acest fel în satul Slobozia Dușca din raionul Criuleni.

more...

15.03.19

Programul Comunitatea Mea deschide noi oportunități de dezvoltare pentru satul Borogani

În zilele de 6 și 7 martie, o echipă de experți ai Business Consulting Institute a organizat și facilitat desfășurarea unui atelier de lucru în cadrul proiectului Comunitatea Mea în satul Borogani, în cadrul căruia a fost actualizată Strategia de Dezvoltare Social Economică a Localității și au fost elaborate câteva fișe de proiecte, care ar putea implementate dacă se vor găsi sursele financiare necesare, contribuind la îmbunătățirea condițiilor de trai ale localnicilor.

more...

08.03.19

Valea Perjei, satul izolat din sudul Moldovei, care se mobilizează cu ajutorul proiectului Comunitatea Mea

În zilele de 4 și 5 martie, experții Business Consulting Institute au organizat și facilitat desfășurarea unui atelier de lucru de planificare strategică în satul Valea Perjei din raionul Taraclia.

more...

06.03.19

Municipiul Cahul va avea o nouă strategie de dezvoltare social economică

La sfârșitul iernii, în zilele de 27 și 28 februarie, în incinta primăriei municipiului Cahul s-a desfășurat un atelier de lucru de monitorizare, evaluare și actualizare a Strategiei de Dezvoltare social-economică a localității, măsură ce face parte din proiectul Comunitatea Mea.

more...

01.03.19

Satul Tomai din UTA Găgăuzia, implicat activ în proiectul Comunitatea Mea, finanțat de USAID

Proiecte de infrastructură, sociale, de dezvoltare economică, de protejare a bătrânilor și pentru dezvoltarea sportului au reprezentat principalele preocupări ale localnicilor satului Tomai din Unitatea Teritorial Administrativă Găgăuzia, care au participat în data de 19-20 februarie la atelierul de planificare strategică, organizat de experții Business Consulting Institute în cadrul proiectului Comunitatea Mea.

more...

21.02.19

Cum văd localnicii din Slobozia Mare viitorul comunității

În cadrul proiectului Comunitatea Mea experții Business Consulting Institute au avut în data de 15 și 16 februarie un atelier de lucru în satul Slobozia Mare din raionul Cahul, în cadrul căruia a fost actualizată strategia de dezvoltare social- economică a localității și extins termenul de aplicare a acțiunilor prevăzute de aceasta până în anul 2025.

more...

18.02.19