Ro   En  

Carolina Portarescu, despre afacerea sa naturală „Made in Moldova”Produsele ei au fost testate şi sunt folosite peste tot în lume. Iar „Carolush Beauty” nu se va opri aici

 
Brand-ul de cosmetice naturale „Carolush Beauty” a apărut după ani lungi de căutări și experimente. Carolina Portarescu, fondatoarea brand-ului, susține că a avut norocul să beneficieze de clienţi receptivi, înţelegători şi foarte deschişi pentru a încerca un nou tip de produs „made in Moldova”. Produsele ei au fost testate şi sunt folosite peste tot în lume, începând cu Bucureşti, Paris şi Londra şi terminând cu Las Vegas. Iar „Carolush Beauty” nu se va opri aici.

 

  • Dosar

Nume, Prenume: Carolina Portarescu
Data nașterii: 19 mai 1982
Locul nașterii: Orhei
Studii: Filologie, Universitatea din Oradea
Domeniu: antreprenoriat
Realizări: peste 35 de produse cosmetice naturale apărute într-un singur an și comercializate în toată lumea

 

  • Anii lungi de experimente, căutări, şi preparare a formulelor proprii au dat roade

Așa a apărut ideea creării unui brand de cosmetice din produse naturale. Plus la toate acestea mai era şi necesitatea de a împărtăşi cu alţii, nu doar cu apropiaţii, rezultatele muncii mele. La moment am 37 de produse diverse, care includ creme de îngrijire sau tratament, măşti-scrub-uri, parfumuri solide, balsamuri de buze, săpun şi şampon. În 2015 va apărea şi gama de cosmetică decorativă care va cuprinde rujuri şi rimeluri. Pe parcurs voi încerca să includ toate produsele de care poate avea nevoie o femeie pentru a fi frumoasă.

 

  • Clientul meu este în primul rând o persoană cultivată

Foloseşte cosmetica naturală nu din simplă curiozitate şi, în baza cunoştinţelor, are siguranţa că produsele pe care le aplică nu vor dăuna nici pielii, nici sănătăţii. De regulă am mai multe cliente decât clienţi, iar vârsta este cuprinsă între 25-45. Foarte mult în această afacere mă bucură faptul că am ocazia să întâlnesc oameni interesanţi, oameni cu privirea vie, care au activităţi interesante, care fac lucruri minunate şi care călătoresc mult. Este o experienţă deosebită de a vorbi cu astfel de clienţi.

 

  • Cel care foloseşte produse cosmetice naturale

Este sau cineva care are de tratat o problemă și s-a disperat să treacă de la un produs la altul și această cosmetică este o ultimă şansă de a găsi rezolvarea, sau cineva care într-adevăr are cunoştinţe sau experienţă acumulate în ceea ce priveşte un stil de viaţă sănătos sau folosirea produselor naturale.

 

  • Am o listă lungă de ingrediente pe care deja le folosesc

Mai am una la fel de lungă cu ingrediente, pe care urmează să le folosesc pentru noile formule de creme sau seruri. Folosesc doar produse naturale, Certified Organic, extrase prin presare la rece şi în stare brută. Procesul de obicei durează câteva ore, însă îl pot reduce la doar două fraze.

 

  • Procedura de preparare a unei creme începe tot timpul, în mod obligatoriu, cu dezinfectarea ustensilelor

A locului de muncă şi a ambalajelor, pentru a prelungi valabilitatea produsului şi pentru a păstra intactă calitatea ingredientelor. Urmează deja amestecul propriu zis, conform formulei, respectând toate etapele de încălzire şi răcire.

 

  • Mi-am promis că, indiferent de culmile pe care le voi atinge cu „Carolush Beauty”, voi face tot posibilul de a menţine calitatea înaltă a produselor cu care am obişnuit clienţii şi de a menţine preţurile relativ scăzute

Aş mai vrea să extind gama de produse astfel încât să cuprind toate cele necesare pentru o îngrijire completă sau pentru un tratament specific.

 

Sursa: https://mobiasbanca.md

09.01.17