Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

Un important proiect privind schimbările climatice a fost realizat cu expertiza BCI

În perioada octombrie 2015 – martie 2016, Compania de consultantă „Business Consulting Institute” a prestat servicii de consultanță în cadrul proiectului ADA/PNUD ”Suport pentru Procesul Național de Planificare a Adaptării Republicii Moldova la Schimbările Climatice”. Proiectul a avut ca obiectiv incorporarea unor măsuri de adaptare la schimbările climatice în documentele strategice de dezvoltare de nivel raional și implementarea bugetului bazat pe performanță.

detalii...

19.05.16

Cupa Antreprenoriatului Rural a revenit ehipei CrepeOn

06.05.2016. S-a încheiat a doua fază a Cupei Antreprenoriatului Rural, o competiție de antreprenoriat inovativ lansată în Moldova în cadrul Proiectului ”Promovarea antreprenoriatului pentru dezvoltarea mediului rural”.

detalii...

06.05.16

Sărbători Fericite!

Echipa Business Consulting Institute vă doreşte ca Sfintele Sărbători Pascale să vă găsească alături de cei dragi şi sa vă binecuvânteze cu bogăţie sufletească, iubire şi speranţă.

detalii...

29.04.16

CUM DEZVOLTĂM UN PRODUS? Instruire pentru tineri antreprenori, facilitată de BCI și partenerii săi

12.04.2016. Business Consulting Institute (BCI), în parteneriat cu ODIMM și cu CIVITTA Estonia, organizează azi la Chișinău o nouă sesiune de instruire pentru tinerii antreprenori din spaţiile rurale. Instruirea are loc în cadrul Cupei Antrerprenoriatului Rural II și întrunește învingătorii celor trei maratoane ale ideilor de afacere care s-au desfășurat anterior la incubatoarele de afaceri din Soroca, Nisporeni și Ștefan Vodă.

detalii...

12.04.16

30 de tineri de pe ambele maluri ale Nistrului se lansează în afaceri cu ajutorul Uniunii Europene

07.04.2016 - Granturi în valoare de până la 13.500 de euro, instruiri și consultanță - acesta este sprijinul de care beneficiază 30 de tineri de pe malul drept și stâng al râului Nistru pentru a se lansa în afaceri. Certificatele de granturi au fost înmânate de către Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Pirkka Tapiola și Narine Sahakyan, Reprezentantul adjunct al Naţiunilor Unite în Moldova, în cadrul conferinței „Business Bridges”, la care participă antreprenori de pe ambele maluri.

detalii...

07.04.16

INVITAȚIE MASS-MEDIA

Conferinta ”Business Bridges”: Tinerii de pe ambele maluri ale Nistrului care au primit granturi europene pentru a se lansa în afaceri stabilesc noi contacte de colaborare.

detalii...

05.04.16

O nouă sesiune de instruire pentru beneficiarii de granturi UE

12.03.2016. Business Consulting Institute, în calitate de partener de implementare, a organizat astăzi o nouă sesiune de instruire în cadrul Proiectului “Crearea oportunităților ocupaționale prin susținerea tinerilor din Zona de securitate în crearea unei afaceri “. La Institutul Muncii din Chișinău s-au întrunit tinerii antreprenori de pe malul drept al Nistrului care au beneficiat de granturi în a doua fază a acestui proiect.

detalii...

12.03.16

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii

Stimate Doamne, vă felicităm călduros cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, dorindu-vă ca în această zi și întotdeauna să aveți alături oameni dragi, care să vă prețuiască dăruirea și să vă însenineze gândul. Vă urăm o primăvară frumoasă și împliniri în toate începuturile bune.

detalii...

07.03.16