Ro   En  

Buna Guvernare în Chișinău – Introducerea bugetului de performanță în capitala Republicii Moldova



În perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2010, în Sala de Şedinţe a Preturii sectorului Centru din Chişinău se vor desfăşura seminarele de instruire cu tema “Implementarea bugetării pe bază de performanţă în activitatea administraţiei mun. Chişinău”, organizate în cadrul implementării proiectului „Buna Guvernare în Chișinău – introducerea bugetului de performanță în capitala Republicii Moldova”.

 

Proiectul este sprijinit financiar de Programul CEI/KEP și co-finanţat de Programul Asistența Poloniei al Ministerului Afacerilor Externe din Polonia şi este realizat de către Fundaţia de cooperare PAUCI (Polonia) în parteneriat cu Institutul de Cercetări şi Consultanţă în Management „Business Consulting Institute” (Republica Moldova).

 

Proiectul are ca scop promovarea şi implementarea conceptului de bugetare de performanţă în activitatea administraţiei municipiului Chişinău pe baza evaluării sistemului financiar curent şi procesului de bugetare locală din Republica Moldova.

 

La seminar sunt invitaţi reprezentanţi ai Ministerului Finanțelor, Primăriei municipiului Chişinău, structurilor subordonate şi organizaţiilor societăţii civile.

 

Seminarul de instruire este al doilea realizat în cadrul proiectului şi are drept obiectiv familiarizarea participanţilor cu aspectele practice şi elementele-cheie ale bugetării de performanță aplicate în administrarea financiară a or. Cracovia (Polonia) și mecanismele de participare a cetățenilor în elaborarea bugetelor și monitorizarea implementării sarcinilor bugetare. Instruirea este oferită de experți practicieni din oraşul Cracovia (Polonia) și din Republica Moldova.

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi Business Consulting Institute (tel/fax + 373 22 237 474, e-mail office@bci.md, persoană de contact - Rodica Guţu).

28.09.10