Ro   En  

Expoziţia BUSINESS CONSULT EXPO 2010, o iniţiativă a BERD BAS Moldova



Pe 3 decembrie 2010, Business Consulting Institute a fost invitat să participe la expoziţia BUSINESS CONSULT EXPO 2010, organizată în premieră de Programul BERD BAS Moldova, în incinta Leogrand Convention Center.

 

Evenimentul a găzduit 47 de companii de consultanţă locale şi internaţionale şi a avut peste 500 de vizitatori, dintre care majoritatea din mediul de afaceri. 

 

Expoziţia a creat oportunitatea promovării serviciilor oferite de companiile prezente în mediul de afaceri din Republica Moldova. Scopul expoziţiei a fost creşterea vizibilităţii serviciilor de consultanţă şi promovarea beneficiilor pe care le pot obţine întreprinderile prin consultanţă, pentru sporirea competitivităţii lor.

 

Expoziţia „Business Consult Expo” a găzduit şi 19 ateliere de lucru dedicate dezvoltării mediului de afaceri, care au acoperit domenii ce ţin de dezvoltarea strategică, gestionarea cu succes a proiectelor de consultanţă şi măsurile anti-criză pentru întreprinderile mici şi mijlocii (IMM), sisteme de management informaţional, management financiar şi marketing şi altele.

 

La eveniment au fost prezenţi conducerea BERD, inclusiv a BERD BAS Moldova, reprezentanţi din partea conducerii ţării, ai mediului de afaceri şi instituţii internaţionale cu reprezentanţă în R. Moldova.

 

Pentru alte informaţii, vă rugăm să contactaţi Business Consulting Institute, la numărul de telefon + 373 22 855 080.

04.12.10