Ro   En  

Convocarea consiliului de administrație a ÎM „UNISERV-COM” în cadrul programului SARDO reuniune extraordinară a Consiliului de Administraţie a Întreprinderii Municipale ÎM „UNISERV-COM” a fost convocată în data de 27 iulie 2018. La această întâlnire au luat parte și primarii localităţilor Vinogradovca, Budăi, Moscovei (Cahul), Salcia (Taraclia), Carbalia (Vulcănești) și Burlăceni (Cahul), precum și managerul programului SARD, dl Anatolie Terzi.

 

În cadrul acestei ședințe a fost analizată activitatea curentă a întreprinderii municipale „UNISERV-COM”, au fost identificate problemele cu care se confruntă în prezent întreprinderea și s-au înaintat propuneri ce ar îmbunătăți eficienţa acesteia. Soluțiile propuse urmează a fi analizate și puse în aplicare.

 

Întreprinderea Municipală ÎM „UNISERV-COM” a fost fondată la data de 6 februarie 2017, în cadrul programului SARD, în satul Vinogradovca, raionul Taraclia de către Consiliile locale din comunele Vinogradovca, Budăi, Salcia și satul Musaitu din raionul Taraclia, satul Carbalia din raionul Vulcănești, comunele Moscovei și Burlăceni din raionul Cahul. Activitatea desfășurată de întreprindere constă în evacuarea deșeurilor de la gospodării, agenți economici, instituții publice; amenajarea gunoiștilor autorizate; lucrări de reprofilare a drumurilor; deszăpezirea drumurilor; lucrări de deservire a instalațiilor electrice; lucrări de lăcătușărie.


Amintim că proiectul de față este implementat de Programul SARD Găgăuzia-Taraclia al PNUD Moldova, cu sprijinul financiar al Delegației Uniunii Europene în R. Moldova. Activitățile sunt realizate de către Business Consulting Institute.

  

30.07.18