Ro   En  

News & Events

Achiziționare – Mașină de spălat și calandru electric

AO Business Consulting Institute anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea unei mașini de spălat și a unui calandru electric. Termen limită pentru prezentarea ofertei este de 4 iunie 2021, ora 17:00.

more...

24.05.21

chiziționare - Linie automatizată de producere a foițelor din ceară - Termen extins

AO Business Consulting Institute anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea liniei automatizate de producere a foițelor din ceară. Termen limită pentru prezentarea ofertei este de 24 mai 2021, ora 17:00.

more...

18.05.21

Achiziționare – Seră de tip bloc Termen extins

AO Business Consulting Institute anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea și instalarea serei de tip bloc.

more...

18.05.21

Bălțiuul urmează să-și actualizeze strategia de dezvoltare în cadrul programului Comunitatea Mea

Pe data de 11 martie, în incinta primăriei din Bălți a avut loc ședința de inițiere a funcționarilor primăriei locale în vederea participării municipiului Bălți în cadrul proiectului Comunitatea Mea.

more...

16.03.21

28 de antreprenori din regiunile Cahul și Ungheni își dezvoltă afacerile datorită asistenței Uniunii Europene

Companii existente, startup-uri și inițiative de antreprenoriat social beneficiază de granturi în valoare totală de până la 700.000 euro

more...

09.03.21

BCI lansează proiectul „ ACCES DIRECT LA STUDENȚI”

Business Consulting Institute, lansează luni 21 decembrie, la Chișinău, proiectul transfrontalier ”Acces direct la studenți”, care își propune să faciliteze înmatricularea elevilor colegiilor moldovenești la facultățile Universității tehnice din Iași.

more...

17.12.20

BCI și IDU au finalizat atelierele de elaborare a strategiilor de dezvoltare în 29 de localități

Consorțiul format din asociațiile partenere, Business Consulting Institute (BCI) și Institutul de Dezvoltare Urbană (IDU), au finalizat atelierele de planificare strategică desfășurată în 29 din cele 30 localități beneficiare ale ultimului val de finanțări al programului Comunitatea Mea.

more...

09.12.20

Uniunea Europeană oferă 770.000 EURO pentru dezvoltarea sectorului privat din regiunile cheie Cahul și Ungheni

Un program de granturi pentru companii, startup-uri și antreprenoriat social, ce presupune asistență financiară în valoare de până la 770.000 mii de EURO, oferită de Uniunea Europeană pentru dezvoltarea sectorului privat din regiunile cheie Cahul și Ungheni, a fost lansat pe 4 noiembrie. Programul amplu de granturi, destinat întreprinderilor existente, startup-urilor și inițiativelor de antreprenoriat social din ambele regiuni este lansat de Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie, finanțat de UE și implementat de PNUD, UNICEF.

more...

08.11.20