Ro   En  

News & Events

Slobozia Dușca, interesat să dezvolte turismul și să dezvolte un serviciu intercomunitar de evacuare a deșeurilor

În zilele de 12 și 13 martie, experții Business Consulting Institute au încheiat seria de ateliere de planificare strategică din cadrul proiectului Comunitatea Mea cu un atelier de acest fel în satul Slobozia Dușca din raionul Criuleni.

more...

15.03.19

Programul Comunitatea Mea deschide noi oportunități de dezvoltare pentru satul Borogani

În zilele de 6 și 7 martie, o echipă de experți ai Business Consulting Institute a organizat și facilitat desfășurarea unui atelier de lucru în cadrul proiectului Comunitatea Mea în satul Borogani, în cadrul căruia a fost actualizată Strategia de Dezvoltare Social Economică a Localității și au fost elaborate câteva fișe de proiecte, care ar putea implementate dacă se vor găsi sursele financiare necesare, contribuind la îmbunătățirea condițiilor de trai ale localnicilor.

more...

08.03.19

Valea Perjei, satul izolat din sudul Moldovei, care se mobilizează cu ajutorul proiectului Comunitatea Mea

În zilele de 4 și 5 martie, experții Business Consulting Institute au organizat și facilitat desfășurarea unui atelier de lucru de planificare strategică în satul Valea Perjei din raionul Taraclia.

more...

06.03.19

Municipiul Cahul va avea o nouă strategie de dezvoltare social economică

La sfârșitul iernii, în zilele de 27 și 28 februarie, în incinta primăriei municipiului Cahul s-a desfășurat un atelier de lucru de monitorizare, evaluare și actualizare a Strategiei de Dezvoltare social-economică a localității, măsură ce face parte din proiectul Comunitatea Mea.

more...

01.03.19

Satul Tomai din UTA Găgăuzia, implicat activ în proiectul Comunitatea Mea, finanțat de USAID

Proiecte de infrastructură, sociale, de dezvoltare economică, de protejare a bătrânilor și pentru dezvoltarea sportului au reprezentat principalele preocupări ale localnicilor satului Tomai din Unitatea Teritorial Administrativă Găgăuzia, care au participat în data de 19-20 februarie la atelierul de planificare strategică, organizat de experții Business Consulting Institute în cadrul proiectului Comunitatea Mea.

more...

21.02.19

Cum văd localnicii din Slobozia Mare viitorul comunității

În cadrul proiectului Comunitatea Mea experții Business Consulting Institute au avut în data de 15 și 16 februarie un atelier de lucru în satul Slobozia Mare din raionul Cahul, în cadrul căruia a fost actualizată strategia de dezvoltare social- economică a localității și extins termenul de aplicare a acțiunilor prevăzute de aceasta până în anul 2025.

more...

18.02.19

Comunitatea din Lozova, implicată activ în dezvoltarea localității

Peste 30 de locuitori ai comunei Lozova din raionul Strășeni, au participat în data de 12-13 februarie în cadrul proiectului Comunitatea Mea la un atelier de lucru privind monitorizarea și planificarea strategiei de dezvoltare social-economică a comunității.

more...

14.02.19

BCI și IDU s-au lansat într-un nou proiect de dezvoltare a comunităților locale din Republica Moldova

20 de comunități vor avea planuri de dezvoltare social economică actualizate cu suportul consultanților Business Consulting Institute (BCI) și ai Institutului de Dezvoltare Urbană (IDU).

more...

01.02.19